Garantie

Bij Qcosmetics streven we naar de hoogste kwaliteit van onze QMS-producten en doen we ons uiterste best om ze in perfecte staat aan u te leveren. Mocht er echter toch iets misgaan tijdens het transport of mocht er een ander probleem optreden waardoor u aanspraak kunt maken op garantie, dan staan wij voor u klaar. Volgens het Europese recht zijn wij verantwoordelijk voor eventuele gebreken die binnen twee jaar na levering aan het licht komen. Daarnaast kunnen er mogelijk aanvullende rechten gelden op basis van het Nederlandse recht.

Als u een gebrek aan het product ontdekt of zou moeten ontdekken, vragen wij u vriendelijk om binnen een redelijke termijn contact met ons op te nemen. Een redelijke termijn bedraagt in ieder geval twee maanden, maar onder bepaalde omstandigheden kan een langere termijn ook acceptabel zijn. Als u tijdig contact met ons opneemt, zullen wij kosteloos zorgen voor reparatie of vervanging van het product.

Klachten

Indien u een klacht heeft, adviseren wij u om deze in eerste instantie bij ons kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar contact@qcosmetics.nl. Mocht dit niet leiden tot een oplossing, dan kunt u het geschil voor bemiddeling aanmelden bij Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als uw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het u vrij om deze via het platform van de Europese Unie in te dienen.

Best verkopende producten

Ontdek onze best verkochte producten bij QMS! Deze toppers staan bekend om hun effectiviteit en worden hoog gewaardeerd door onze klanten. Van krachtige serums tot luxe crèmes en verjongende behandelingen, deze producten hebben bewezen resultaten te leveren en zijn een must-have voor een stralende huid. Ervaar zelf waarom deze favorieten zo populair zijn en geef uw huid de verzorging die het verdient met onze best verkopende QMS-producten.

QMS Webshop

Als officieel verkooppunt van QMS Medicosmetics bieden wij bij Qcosmetics een uitgebreide selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan via onze webshop. Ontdek de kracht van professionele huidverzorging met onze QMS-producten, die zijn ontwikkeld om de gezondheid en schoonheid van uw huid te verbeteren. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de resultaten van een doeltreffende skincare-routine met QMS Medicosmetics.

QMS-Producten

Ontdek de kracht van QMS-producten voor een stralende huid! Als toonaangevende QMS Medicosmetics webshop biedt Qcosmetics een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige skincare-producten. Van innovatieve anti-aging behandelingen tot effectieve hydraterende crèmes, onze QMS-producten zijn ontwikkeld met geavanceerde formules om uw huid te verzorgen en te verjongen. Bestel nu en ervaar zelf de transformatie naar een gezondere en jeugdig uitziende huid met QMS Medicosmetics.

QMS behandelingen

Ervaar de ultieme verwennerij met QMS-behandelingen bij Schoonheidssalon Cryon! Als gespecialiseerde salon bieden wij een scala aan luxe QMS-behandelingen die zijn ontworpen om uw huid te verjongen en te revitaliseren. Laat uzelf verwennen door onze ervaren schoonheidsspecialisten die werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige QMS-producten. Stap binnen in een oase van ontspanning en geniet van een ongeëvenaarde huidverzorgingservaring met QMS-behandelingen bij Schoonheidssalon Cryon.

QMS Bestellen

Bestel eenvoudig en betrouwbaar uw favoriete QMS-producten bij Qcosmetics.nl! Als officieel verkooppunt van QMS Medicosmetics bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige skincare-producten voor alle huidtypen. Met slechts een paar klikken heeft u uw favoriete QMS-producten binnen handbereik, klaar om uw huid te verzorgen en te transformeren. Profiteer van onze snelle levering en deskundig advies, en ontdek zelf waarom Qcosmetics.nl dé bestemming is voor het bestellen van QMS-producten.