De oprichter van QMS

QMS Medicosmetics is een merk dat leidt, niet volgt, Een filosofie van de oprichter Dr. med. Erich Schulte – een erkende traumatoloog, plastische chirurg en een internationale huidverzorgingspionier. De visie van Dr. med Erich Schulte was niet alleen om een reeks producten te produceren, maar om een compleet systeem voor verjongende huidverzorging te ontwikkelen dat revolutionaire technieken combineert met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geen wonder dat wetenschappelijke logica de basis vormt van uitstekende huidverzorging en QMS Medicosmetics demonstreert dit ethos vakkundig.

“De wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van de huidverzorging was meer dan een passie voor mij. Het was mijn levenswerk om de basis van QMS Meditcosmetics.”

Dr. med. Erich Schulte

Het QMS-verhaal

QMS is ontwikkeld door Dr. med, Erich Schulte en werd 30 jaar geleden opgericht toen hij werkte op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie en later in esthetische en cosmetische chirurgie in Duitsland. De wortels van het merk liggen in de verbetering van postoperatieve littekengenezing.

Vanaf hier groeide het idee dat de elasticiteit en het uiterlijk van de huid kan worden verbeterd voor iedereen die collageen en hyaluronzuur in de juiste hoeveelheden gebruikt.

Op zoek naar een intensivering van het genezingsproces na de operatie en de duidelijk zichtbare verbetering van het uiterlijk van de huid, begon Dr, med. Erich Schulte collagenen te gebruiken voor de preoperatieve voorbereiding van de huid – de geboorte van de QMS Medicosmetics huidverzorgingslijn!

Dit Collageencomplex is de basis geworden van QMS Medicosmetics en wordt nog steeds beschouwd als een van de meest baanbrekende innovaties in de huidverzorgingssector.

Wetenschap & huidverzorging

Met de luxe verzorgingsproducten van QMS ervaart u de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten; deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging. Elke product van QMS Medicosmetics is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken. Dit bereiken wij door de wetenschap van huidverzorging continu verder te ontwikkelen.

Actieve wellnessbehandelingen voor gezicht & lichaam

De achterliggende kracht van de kennis van Cryon schoonheidssalon over QMS maakt dat Qcosmetics u heel goed kan informeren en adviseren over deze producten. Direct contact met de specialisten van Cryon geeft ú de beste antwoorden. QMS wordt al meer dan 20 jaar gebruikt en verkocht bij Cryon. Al deze ervaring is voor u beschikbaar.

Best verkopende producten

Ontdek onze best verkochte producten bij QMS! Deze toppers staan bekend om hun effectiviteit en worden hoog gewaardeerd door onze klanten. Van krachtige serums tot luxe crèmes en verjongende behandelingen, deze producten hebben bewezen resultaten te leveren en zijn een must-have voor een stralende huid. Ervaar zelf waarom deze favorieten zo populair zijn en geef uw huid de verzorging die het verdient met onze best verkopende QMS-producten.

QMS Webshop

Als officieel verkooppunt van QMS Medicosmetics bieden wij bij Qcosmetics een uitgebreide selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan via onze webshop. Ontdek de kracht van professionele huidverzorging met onze QMS-producten, die zijn ontwikkeld om de gezondheid en schoonheid van uw huid te verbeteren. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de resultaten van een doeltreffende skincare-routine met QMS Medicosmetics.

QMS-Producten

Ontdek de kracht van QMS-producten voor een stralende huid! Als toonaangevende QMS Medicosmetics webshop biedt Qcosmetics een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige skincare-producten. Van innovatieve anti-aging behandelingen tot effectieve hydraterende crèmes, onze QMS-producten zijn ontwikkeld met geavanceerde formules om uw huid te verzorgen en te verjongen. Bestel nu en ervaar zelf de transformatie naar een gezondere en jeugdig uitziende huid met QMS Medicosmetics.

QMS behandelingen

Ervaar de ultieme verwennerij met QMS-behandelingen bij Schoonheidssalon Cryon! Als gespecialiseerde salon bieden wij een scala aan luxe QMS-behandelingen die zijn ontworpen om uw huid te verjongen en te revitaliseren. Laat uzelf verwennen door onze ervaren schoonheidsspecialisten die werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige QMS-producten. Stap binnen in een oase van ontspanning en geniet van een ongeëvenaarde huidverzorgingservaring met QMS-behandelingen bij Schoonheidssalon Cryon.

QMS Bestellen

Bestel eenvoudig en betrouwbaar uw favoriete QMS-producten bij Qcosmetics.nl! Als officieel verkooppunt van QMS Medicosmetics bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige skincare-producten voor alle huidtypen. Met slechts een paar klikken heeft u uw favoriete QMS-producten binnen handbereik, klaar om uw huid te verzorgen en te transformeren. Profiteer van onze snelle levering en deskundig advies, en ontdek zelf waarom Qcosmetics.nl dé bestemming is voor het bestellen van QMS-producten.