Waarom heeft QMS haar verzorging in fases ingedeeld?

Omdat QMS geen doorsnee merk is maar sterkere ingrediënten heeft dan u waarschijnlijk gewend bent, heeft QMS haar producten in fases verdeeld. Namelijk fase 0-1-2 en 3. Alle fases duren minimaal 3 maanden. Om uw huid te laten wennen heeft QMS alle producten in een fase gezet. Leest u vooral verder om te kijken welke producten bij welke fase horen, en kijk in welke fase u nu bent.

Fase 0

Voor mensen met een zeer gevoelige huid, roodheid, eczeem of rosacea, is de QMS Fase 0 essentieel. In deze fase kunnen de meeste werkstoffen nog niet goed worden verdragen. Het advies is om te beginnen met het gebruik van QMS Collagen Intravital Plus en Redness Relief Complex. Deze twee producten verminderen roodheid en herstellen huidschade. Na een succesvolle doorloop van 3 maanden kunt u overstappen naar Fase 1, waarbij reiniging wordt geïntroduceerd.

Fase 1

In Fase 1 start de meerderheid. Bij Qcosmetics adviseren we het QMS Collagen System Sensitive voor zowel gevoelige als "normale" huidtypen. Dit omdat zelfs mensen met een "normale" huid de werkstoffen niet altijd direct goed kunnen verdragen. Gaat dit goed?

Fase 2

Na een succesvol gebruik van Fase 1, kunt u met Fase 2 nog meer verbetering verwachten dankzij het anti-aging effect van QMS. De producten bevatten meer en betere werkstoffen die uw huid strakker en voller maken. Ook deze fase duurt weer 3 maanden voordat u kunt overstappen op Fase 3.

Fase 3

In Fase 3 perfectioneert u uw huidverzorgingsroutine. Pigmentvlekjes worden verminderd met het Even Tone Serum en u kunt overstappen naar de topcrème van QMS, de Advanced Pearl Protein. Voor lijntjes rondom de lippen gebruikt u de Lip Line Serum. Blijf gebruikmaken van het QMS Collagen System met collageen en fruitzuur, en reinig met de QMS Gentle Cleansing Milk en Hydrating Toner voor een perfecte basis.

Best verkopende producten

Verken onze best verkopende producten bij QMS! Deze favorieten zijn geliefd om hun effectiviteit en worden hoog gewaardeerd door onze klanten. Van krachtige serums tot luxe crèmes en verjongende behandelingen, deze producten hebben bewezen resultaten te leveren en zijn een must-have voor een stralende huid. Ervaar zelf waarom deze toppers zo populair zijn en geef uw huid de verzorging die het verdient met onze best verkopende QMS-producten.

QMS Webshop

Als officieel verkooppunt van QMS Medicosmetics bieden wij bij Qcosmetics een uitgebreide selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan via onze webshop. Ontdek de kracht van professionele huidverzorging met onze QMS-producten, die zijn ontwikkeld om de gezondheid en schoonheid van uw huid te verbeteren. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de resultaten van een doeltreffende skincare-routine met QMS Medicosmetics.

QMS-Producten

Ontdek de kracht van QMS-producten voor een stralende huid! Als toonaangevende QMS Medicosmetics webshop biedt Qcosmetics een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige skincare-producten. Van innovatieve anti-aging behandelingen tot effectieve hydraterende crèmes, onze QMS-producten zijn ontwikkeld met geavanceerde formules om uw huid te verzorgen en te verjongen. Bestel nu en ervaar zelf de transformatie naar een gezondere en jeugdig uitziende huid met QMS Medicosmetics.

QMS behandelingen

Ervaar de ultieme verwennerij met QMS-behandelingen bij Schoonheidssalon Cryon! Als gespecialiseerde salon bieden wij een scala aan luxe QMS-behandelingen die zijn ontworpen om uw huid te verjongen en te revitaliseren. Laat uzelf verwennen door onze ervaren schoonheidsspecialisten die werken met de nieuwste technieken en hoogwaardige QMS-producten. Stap binnen in een oase van ontspanning en geniet van een ongeëvenaarde huidverzorgingservaring met QMS-behandelingen bij Schoonheidssalon Cryon.

QMS Bestellen

Bestel eenvoudig en betrouwbaar uw favoriete QMS-producten bij Qcosmetics.nl! Als officieel verkooppunt van QMS Medicosmetics bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige skincare-producten voor alle huidtypen. Met slechts een paar klikken heeft u uw favoriete QMS-producten binnen handbereik, klaar om uw huid te verzorgen en te transformeren. Profiteer van onze snelle levering en deskundig advies, en ontdek zelf waarom Qcosmetics.nl dé bestemming is voor het bestellen van QMS-producten.