Betaalmogelijkheden

Deze betaalmogelijkheden accepteren wij bij Qcosmetics.nl:

  1. IDEAL
  2. Creditcard “VISA, Mastercard & AMERICAN EXPRESS”
  3. Klarna Achteraf betalen
  4. PayPal
  5. KBC/CBC
  6. Bancontact
  7. Apple pay
  8. Belfius Direct Net
  9. in3 (betaal in 3 termijnen)
  10. Klarna (betaal in 3 termijnen)
QMS collageen

Website sercurity

Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig, snel & beveiligd is bij Qcosmetics maken wij gebruik van Secure Socket Layer (SSL) -technologie. Dit codeert en beschermt de gegevens die u ons via internet stuurt. Als SSL is ingeschakeld, ziet u een hangslot boven in uw browser en kunt u hierop klikken om informatie over de SSL-registratie van digitale certificaten te vinden.

U zult ook opmerken dat wanneer u naar het locatie (URL) veld bovenaan de browser kijkt, het zal beginnen met ‘https:’ in plaats van de normale ‘http:’. Dit betekent dat u zich in de beveiligde modus bevindt.

Ook maken wij gebruik van een dienst genaamd Securi Security wat een extra firewall en login protection geeft. Ook woord onze webshop realtime gescand op Malware en verdachte activiteiten.

Sneller winkelen

Qcosmetics.nl biedt ook de mogelijkheid om uw creditcardgegevens veilig op te slaan, waardoor u sneller en eenvoudiger bij ons kunt winkelen. Uw volledige kaartgegevens worden nooit weergegeven, behalve de laatste vier cijfers, zodat u weet welke kaarten u gebruikt. U kunt uw kaartgegevens verwijderen door het vakje “onthoud mijn betalingsgegevens” op de betalingspagina uit te schakelen.

Houd er rekening mee dat u de kaartgegevens opnieuw moet invoeren als u een nieuw adres wijzigt of toevoegt. Dit betekent dat als iemand uw wachtwoord raadt en probeert een bestelling te plaatsen met uw account, zij dit niet kunnen doen voor een ander adres dan het adres dat u al hebt opgeslagen. We hopen dat u begrijpt dat dit een waardevolle voorzorgsmaatregel is om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Aanbevolen QMS Medicosmetics producten

Qcosmetics 2022 2

Qcosmetics.nl is dé beauty webshop van Nederland en België waar alle QMS-producten altijd op voorraad zijn. Qcosmetics staat voor kwaliteit en service en biedt een breed assortiment kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Bestel u doordeweeks voor 17.00 uur of zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL. Zónder verzendkosten en vanaf € 50 met gratis samples.