QMS, Suncare

Zee, Zon, QMS en uw huid

Zon, Zee & QMS

  1. Een goede reiniger is essentieel om zout en zweet te verwijderen. Vermijd reinigers die minerale oliën bevatten. Deze laten een film achter op de huid die poriën kan verstoppen. Een betrouwbare reiniger is de Deep Gentle Cleanser.
  2. Bescherm uw huid van binnenuit. Daarvoor is Collagen Intravital Plus erg geschikt. Het bevat gehydrolyseerd collageen dat maagzuur omzeilt en via de dunne darm rechtstreeks in de bloedbaan wordt opgenomen.
  3. Draag nooit zware parfums of aftershave in de zon. In combinatie met UV-stralen versnelt alcohol in parfum schade door vrije radicalen, waardoor bruine vlekken en rimpels ontstaan. Het is beter om in plaats daarvan parfum op je haar te spuiten.
  4. Handcrèmes zijn vaak te vet. Ik (Dr. Schulte) ontwikkelde Replenishing Protection Hand Cream toen ik chirurg was omdat ik mijn handen vele malen per dag was. Het absorbeert in ongeveer 30 seconden en er blijven geen vette resten achter.
  5. Gebruik altijd een zonbescherming die UVA- en UVB-stralen blokkeert. Zelfs op bewolkte dagen kan 80% van de UV-stralen worden doorgelaten en met waterreflectie wordt de blootstelling met 50% verhoogd. QMS Cellular Sun Shield SPF 50 is zeer effectief op zee en beschikt over een DNA-reparatiecomplex.
  6. Bescherm je lippen. Zinkoxide is een belangrijk ingrediënt in elke lippenbalsem.

QMS Suncare producten

QMS Active Glow Tinted Day Cream – 50ml

 98.00
Toevoegen

QMS Active Glow SPF15 Travelsize – 15ml

 40.00
Toevoegen

QMS SPF50+ Cellular Sun Shield Travelsize – 10ml

 37.50
Toevoegen

QMS Active Glow SPF15 Tinted Day Cream – 50ml

 98.00
Toevoegen

Related Posts