QMS collagen

Het primaire doel van de huid is bescherming, omdat het een fysieke barrière vormt tegen straling, giftige chemicaliën en schade door vrije radicalen, dus beïnvloedt de gezondheid ons welzijn. Tegenwoordig heeft de huid te maken met veel problemen en een bepaald probleem dat merkbaar groeit, is stadsvervuiling en het effect ervan op de huid. Negatieve omgevingsfactoren en oxidatieve stress creëren intracellulaire schade, die invloed heeft op hoe de huidcellen groeien en zichzelf herstellen, dit leidt tot vroegtijdige veroudering, de versnelling van het ontstaan van rimpels en ouderdomsvlekken en de verslechtering van huidaandoeningen zoals eczeem. Je huid van binnenuit verzorgen kan helpen om de allerbelangrijkste beschermende barrière te versterken; dit kan worden bereikt door middel van voeding en een goede waterinname en door mijn persoonlijke favoriet en dat is de opname van nutricosmetische supplementen in de dagelijkse huidverzorging. Elke capsule van onze Collagen Intravital Plus levert een onschatbare boost aan het huidcelvernieuwingsproces; hun unieke en zeer effectieve formulering stimuleert de wederopbouw van collageen, bevordert de groei van huidcellen en verbetert de algehele kwaliteit en het welzijn van de huid.

Naarmate de wellness-trend groeit, willen we een grotere invloed hebben op alle aspecten van huidverzorging; van de samenstelling van ingrediënten en behandelingstechnieken die worden gebruikt tot het focussen op de schoonheid van het gehele systeem en een totale lichaamsbenadering. We weten dat we ouder worden, maar we hoeven niet op onze leeftijd te lijken.

QMS collageen producten

QMS Collagen 7-Days Concentrate Travelsize 7ml

 27.00
Toevoegen
Een ultieme anti-verouderingsbehandeling om de dagelijkse systeemzorg op te voeren. De innovatieve Neotec A15-technologie gemaakt van rundercollageen en multidimensionaal hyaluronzuur is speciaal ontworpen om intensieve hydratatie te bieden en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.

QMS Collagen 7-Days Concentrates 7x3ml

 155.00
Toevoegen
Een ultieme anti-verouderingsbehandeling om de dagelijkse systeemzorg op te voeren. De innovatieve Neotec A15-technologie gemaakt van rundercollageen en multidimensionaal hyaluronzuur is speciaal ontworpen om intensieve hydratatie te bieden en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.

QMS Collagen Night Serum 30ml

 98.00
Toevoegen
De innovatieve Neotec A15-technologie gemaakt van rundercollageen en multidimensionaal hyaluronzuur is speciaal ontworpen om intensieve hydratatie te bieden en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Geeft je het ultieme anti-verouderingseffect.Het Collagen Night Serum bevat ook een zeer effectief extract van boomschors dat de natuurlijke regeneratie van de huid ondersteunt. Het Overnight Repair-complex helpt schade door negatieve milieu-invloeden tegen te gaan. Ideaal voor gebruik na een exfoliant.Dit product is de vervanger van de QMS Night Collagen Serum 30ml

QMS Collagen Day Serum 30ml

 98.00
Toevoegen
De innovatieve Neotec A15-technologie met dubbele concentratie rundercollageen en multidimensionaal hyaluronzuur is speciaal ontworpen om intensieve hydratatie te bieden en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Geeft je het ultieme anti-verouderingseffect.Het QMS Collagen Day Serum bevat ook vitamine E, dat een antioxiderende werking heeft en de huid beschermt tegen vrije radicalen. Aloë vera zorgt voor vocht en kalmeert de gestreste huid. Ideaal voor gebruik na een exfoliant.Dit product is de vervanger van de QMS Day Collagen Serum 30ml