QMS zonbescherming

De Sun Protection Factor is een maat voor de tijd dat uw huid beschermd is tegen UVB- en UVA-stralen. Hogere SPF-waarden verhogen de tijd die u in de zon kunt doorbrengen. Een SPF zegt dus niets over het beschermingsniveau. Dat hangt af van de kwaliteit van het product. QMS Cellular Sun Shield SPF50 geeft een zeer goede en betrouwbare bescherming gedurende lange tijd.

Bescherm uw huid met QMS

Gebruik altijd een breedspectrum zonnebrandproduct (dit betekent dat het u beschermt tegen UVA- én UVB-straling) en kies uw SPF niet lager dan SPF15. Let op de belangrijkste ingrediënten, zoals UV-filters, die de UV afweren of reflecteren en conditie verbeterende vochtvasthoudende ingrediënten om de droogte die wordt veroorzaakt door de zon aan te vullen.

QMS Medicosmetics Cellular Sun Shield “Cellular Sun Protection SPF50” heeft een uitgebalanceerde UVA / UVB-bescherming en een DNA-reparatiecomplex dat is ontworpen om bescherming te bieden tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Het niveau van SPF in deze formulering zorgt ervoor dat de bescherming zeer effectief is, zelfs in extreme omstandigheden zoals de bergen, de tropen en de zee.

QMS zonproducten

QMS Active Glow Tinted Day Cream 50ml

 88.00
Toevoegen
Het intensere, dekkendere broertje van QMS Active Glow SPF 15: QMS Active Glow Tinted Day Cream is een gepigmenteerde dagcrème die de huid egaliseert, oneffenheden laat verdwijnen en de perfecte combinatie is van verzorging en make-up. In QMS Active Glow Tinted Day Cream is SPF achterwege gelaten, waardoor de crème qua textuur lichter aanvoelt dan de variant mét SPF.

QMS Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream Travelsize 15ml

 32.50
Toevoegen
De huid hydrateren, voeden, verzorgen én egaliseren: dat kan met QMS Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream. Deze getinte moisturiser met SPF 15 verdoezelt kleine imperfecties, egaliseert de teint en biedt dankzij zijdeproteïnen, vitamine A & E en panthenol hydratatie en bescherming.Dit product is de vervanger van de QMS Sport Active Cream 15ml

QMS SPF50+ Cellular Sun Shield Very High Protection Sunscreen Travelsize 10ml

 32.50
Toevoegen
De huid optimaal beschermen tegen UVA- en UVB-straling zonder de huid vettig te maken? Cellular Sun Shield SPF50+ is dé luchtige zonnebrandcrème van QMS, met verschillende stabiele, betrouwbare UVA- en UVB-filters. De huid is beschermd tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering door UV-straling. Het innovatieve DNA-reparatiecomplex helpt het immuunsysteem van de huid te versterken.

QMS Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream 50ml

 88.00
Toevoegen
De huid hydrateren, voeden, verzorgen én egaliseren: dat kan met QMS Active Glow SPF 15 Tinted Day Cream. Deze getinte moisturiser met SPF 15 verdoezelt kleine imperfecties, egaliseert de teint en biedt dankzij zijdeproteïnen, vitamine A & E en panthenol hydratatie en bescherming.Dit product is de vervanger van de QMS Sport Active Cream 50ml

Voor de kinderen

de regels zijn heel eenvoudig, de eerste is dat je altijd een volledige sunblock moet toepassen op kinderen en met baby’s moet je extra voorzichtig zijn, vooral voor 6 maanden oud, waardoor je ze zoveel mogelijk uit de zon moet houden . Slechts één geval van zonnebrand in de kindertijd kan het risico op melanoom verhogen, dus het is belangrijk om altijd een hoge bescherming tegen de zon te gebruiken, die u vaak opnieuw aanbrengt, vooral als ze in en uit het water zijn. Kinderen hebben ook de neiging om in hun ogen te wrijven, dus kies een gevoeligheid die geschikt is voor de zon. Bescherming houdt niet op bij zonnebrandcrème, zorg ervoor dat ze een goede zonnebril hebben die de schadelijke UV-stralen uitfiltert, breedgerande hoeden zijn goed voor alle leeftijden en onthoud altijd dat ze de hydratatie in stand moeten houden, water is het beste.