QMS, Suncare

Slim Zongedrag

QMS zonbescherming

De Sun Protection Factor is een maat voor de tijd dat uw huid beschermd is tegen UVB- en UVA-stralen. Hogere SPF-waarden verhogen de tijd die u in de zon kunt doorbrengen. Een SPF zegt dus niets over het beschermingsniveau. Dat hangt af van de kwaliteit van het product. QMS Cellular Sun Shield SPF50 geeft een zeer goede en betrouwbare bescherming gedurende lange tijd.

Bescherm uw huid met QMS

Gebruik altijd een breedspectrum zonnebrandproduct (dit betekent dat het u beschermt tegen UVA- én UVB-straling) en kies uw SPF niet lager dan SPF15. Let op de belangrijkste ingrediënten, zoals UV-filters, die de UV afweren of reflecteren en conditie verbeterende vochtvasthoudende ingrediënten om de droogte die wordt veroorzaakt door de zon aan te vullen.

QMS Medicosmetics Cellular Sun Shield “Cellular Sun Protection SPF50” heeft een uitgebalanceerde UVA / UVB-bescherming en een DNA-reparatiecomplex dat is ontworpen om bescherming te bieden tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Het niveau van SPF in deze formulering zorgt ervoor dat de bescherming zeer effectief is, zelfs in extreme omstandigheden zoals de bergen, de tropen en de zee.

QMS zonproducten

 38.00 98.00
 98.00
 37.00 95.00

Voor de kinderen

de regels zijn heel eenvoudig, de eerste is dat je altijd een volledige sunblock moet toepassen op kinderen en met baby’s moet je extra voorzichtig zijn, vooral voor 6 maanden oud, waardoor je ze zoveel mogelijk uit de zon moet houden . Slechts één geval van zonnebrand in de kindertijd kan het risico op melanoom verhogen, dus het is belangrijk om altijd een hoge bescherming tegen de zon te gebruiken, die u vaak opnieuw aanbrengt, vooral als ze in en uit het water zijn. Kinderen hebben ook de neiging om in hun ogen te wrijven, dus kies een gevoeligheid die geschikt is voor de zon. Bescherming houdt niet op bij zonnebrandcrème, zorg ervoor dat ze een goede zonnebril hebben die de schadelijke UV-stralen uitfiltert, breedgerande hoeden zijn goed voor alle leeftijden en onthoud altijd dat ze de hydratatie in stand moeten houden, water is het beste.