De oprichter

Gerenommeerde craniofaciale chirug

QMS Medicosmetics is een merk dat leidt, niet volgt, Een filosofie van de oprichter Dr. med. Erich Schulte – een erkende traumatoloog, plastische chirurg en een internationale huidverzorgingspionier. De visie van Dr. med Erich Schulte was niet alleen om een reeks producten te produceren, maar om een compleet systeem voor verjongende huidverzorging te ontwikkelen dat revolutionaire technieken combineert met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geen wonder dat wetenschappelijke logica de basis vormt van uitstekende huidverzorging en QMS Medicosmetics demonstreert dit ethos vakkundig.

“De wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van de huidverzorging was meer dan een passie voor mij. Het was mijn levenswerk om de basis van QMS Meditcosmetics.”

Dr. med. Erich Schulte

QMS collageen

Het QMS-verhaal

Wetenschap ontmoet innovatie

QMS is ontwikkeld door Dr. med, Erich Schulte en werd 30 jaar geleden opgericht toen hij werkte op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie en later in esthetische en cosmetische chirurgie in Duitsland. De wortels van het merk liggen in de verbetering van postoperatieve littekengenezing.

Vanaf hier groeide het idee dat de elasticiteit en het uiterlijk van de huid kan worden verbeterd voor iedereen die collageen en hyaluronzuur in de juiste hoeveelheden gebruikt.

Op zoek naar een intensivering van het genezingsproces na de operatie en de duidelijk zichtbare verbetering van het uiterlijk van de huid, begon Dr, med. Erich Schulte collagenen te gebruiken voor de preoperatieve voorbereiding van de huid – de geboorte van de QMS Medicosmetics huidverzorgingslijn!

Dit Collageencomplex is de basis geworden van QMS Medicosmetics en wordt nog steeds beschouwd als een van de meest baanbrekende innovaties in de huidverzorgingssector.

Wetenschap & huidverzorging

Science & Skincare

Met onze collectie ervaar u de perfecte samenwerking tussen baanbrekende wetenschap en hoge kwaliteit ingrediënten; deze krachtige combinatie is het handelsmerk van onze resultaatgerichte huidverzorging. Elke product is ontwikkeld om het beste resultaat in de huid te bereiken. Dit bereiken wij door de wetenschap van huidverzorging continu verder te ontwikkelen.

Actieve wellnessbehandelingen voor gezicht & lichaam

Active Wellbeing Treatments for the Face & Body

De achterliggende kracht van de kennis van Cryon schoonheidssalon over QMS maakt dat Qcosmetics u heel goed kan informeren en adviseren over deze producten. Direct contact met de specialisten van Cryon geeft ú de beste antwoorden. QMS wordt al meer dan 20 jaar gebruikt en verkocht bij Cryon. Al deze ervaring is voor u beschikbaar.

Qcosmetics 2022 2

De beste huidverzorgingsproducten koopt u bij Qcosmetics.nl. Altijd snel in huis en géén verzendkosten! De webshop met alle QMS Medicosmetics producten op voorraad. Qcosmetics is dé beautywebshop van Nederland en België waarbij kwaliteit en service centraal staan. Bestel maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur en zaterdag voor 12.00 uur, dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL.