Optimaliseer uw Huidverzorging met QMS

QMS Medicosmetics is een bekend en gerespecteerd merk in de huidverzorgingsbranche, met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve anti age producten. Het bedrijf is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verzorgingsoplossingen die de huid verbeterd en beschermd tegen veroudering.

Huidverzorging optimaliseren met QMS producten

Wanneer uw huid collageen, elastine en hyaluronzuur begint te verliezen door veroudering en zonschade, verliest ze haar stevigheid en gladde textuur. Eerst verschijnen fijne lijntjes en dan de diepere rimpels die in de loop van de tijd opvallender en duidelijker worden. Leeftijd is een belangrijke oorzaak, maar externe factoren zoals blootstelling aan de zon, roken en uitdroging van de huid versnellen het proces. Ook het gebruik van slechte verzorgingsproducten kan een grote rol spelen in de conditie van uw huid.

Welk basisadvies van QMS past bij mijn huid?

Wanneer u snel en effectief te werk wil gaan met het verbeteren van uw huid, kunt u het beste starten met het volgende basisadvies:

het Collageen System van QMS. Deze populaire set met dag– en nachtcollageen én effectief fruitzuur, zorgt ervoor dat uw huid iedere dag goed gevoed en gereinigd wordt. De reiniging QMS Deep Gentle Cleanser en bijbehorende QMS Hydrating Boost (Freshening Tonic). Een passende dag- en nachtcrème voor uw huidtype.

Bekijk het schema voor een basisadvies dat past bij uw huid.

Heeft u een specifiek huidprobleem of wilt u weten hoe u uw basisadvies kunt uitbreiden? Kijk dan op ons schema voor aanvullende producten.

Hoe kan ik mijn huidverzorging optimaliseren?

Wilt u uw huid optimaal verzorgen en weten welke producten een perfecte aanvulling zijn op het basisadvies van QMS? Dan kunnen wij u daar in adviseren!

Iedere huid heeft andere behoeftes en dus ook andere additionele producten nodig, om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Wij hebben voor u een makkelijk overzicht gemaakt, zodat u kunt zien welke producten passen bij welk huidprobleem. In dit schema is zowel het basisadvies als de uitbreiding met extra producten verwerkt. Heeft u vragen of wilt u graag iemand spreken voor een persoonlijk QMS-advies voor uw huid? Neem dan gerust contact op via contact@qcosmetics.nl (en stuur -als u wil- een foto van uw huid mee) of bel naar 06-83356818. Wij staan u graag te woord!

Aanbevolen QMS Medicosmetics producten

Qcosmetics 2022 2

Qcosmetics.nl is dé beauty webshop van Nederland en België waar alle QMS-producten altijd op voorraad zijn. Qcosmetics staat voor kwaliteit en service en biedt een breed assortiment kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Bestel u doordeweeks voor 17.00 uur of zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL. Zónder verzendkosten en vanaf € 50 met gratis samples.