[basel_slider slider=”huidverzorging-voor-35-tot-50-jarigen”]

QMS AGE Control

Een goede huid is niet vanzelfsprekend. Het verschil is duidelijk te zien op latere leeftijd, tussen mensen die hun huid vanaf jongs af aan goed hebben verzorgd en wie dat niet hebben gedaan. Wilt u ook stralend ouder worden? Stel dan nu een goede verzorgingsroutine samen en help de huid het verouderingsproces zo veel beter te beperken. Meestal is dit ook een leeftijd waarop activiteiten in de buitenlucht en blootstelling aan de zon veel voorkomen, dus bescherm u goed tegen de zon en voorkom zonschade. Niets verouderd de huid tenslotte zo snel als de zon!

Planning

  • Reinig en hydrateer twee keer per dag met de producten van QMS Medicosmetics.
  • Gebruik een zachte exfoliator (op basis van AHA’s) om een schilferige huid te voorkomen en de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren.
  • Verrijk de huid met het dag- en nachtcollageen en zie fijne lijntjes verdwijnen!
  • Gebruik een goede dag- en nachtcreme om uw huid optimaal te verzorgen en haar behoeftes te voorzien.
  • Bescherm en voorkom toekomstige schade door regelmatig zonnebrandmiddelen te gebruiken.
  • Behandel ook de huid van de rest van uw lichaam  , omdat dit helpt om afvalstoffen af te voeren en de bloedsomloop te bevorderen en uw hele lichaam goed te verzorgen.

Basis QMS verzorging

Het beste regime heeft een goede reiniging nodig, kies er een zonder minerale oliën (dit voorkomt dat de poriën verstopt raken), onze Deep Cleansing verwijdert onzuiverheden, zelfs oogmake-up en Freshening Tonic zal de pH-balans van de huid herstellen.

Voor een actieve levensstijl hydrateert en beschermt de combinatie van vitaminen en natuurlijke SPF van Sport Active Cream. De beste tip is om te investeren in oogzorg, want dit is een van de eerste plekken waar de tekenen van veroudering verschijnen.