Waarom krijg ik rimpels?

Door veroudering wordt de huid dunner en kunnen er fijne lijntjes en rimpels verschijnen. Wanneer u zich hieraan stoort en uw huid wil verstevigen, maakt u de beste keuze door QMS-producten te gebruiken. QMS is namelijk hét anti-aging-merk en geeft u de mogelijkheid uw huid weer te laten stralen.

  • Fijne lijntjes ontstaan over het algemeen door droogte van de huid. Wanneer de huid vocht en/of vet tekort komt, ontstaan daardoor lijntjes. Meestal zijn deze als eerste zichtbaar rondom de ogen. Denk hierbij aan kraaienpootjes, maar ook aan hele kleine lijntjes onder de ogen.
  • Grotere, duidelijkere rimpels op bijvoorbeeld het voorhoofd of tussen de wenkbrauwen, zijn vaak mimische rimpels. Deze ontstaan doordat u vaak dezelfde gezichtsspieren aanspant (denk aan fronzen of de wenkbrauwen optrekken).
  • Ook kunt u merken dat de huid minder “vol” wordt naarmate u ouder wordt. Dit is de hoeveelheid huideigen collageen die afneemt.

QMS is gespecialiseerd in het aanvullen van dit collageen met het Collagen System of Collagen System Sensitive. Met de producten van QMS merkt u dat uw huid voller, strakker en frisser wordt. Fijne lijntjes en rimpels zullen verminderen, nadat u minstens 3 maanden de producten van QMS heeft gebruikt. Wilt u voor het eerst starten met QMS? Dan adviseren wij u de eerste drie maanden te starten met het volgende stappenplan:

Goede tips bij huidveroudering

  • Effectieve diepe reiniging houdt poriën schoon, voorkomt dat bacteriën zich ophopen en zuivert de huid.
  • Regelmatige – maar zachte – exfoliatie (met fruitzuren) voorkomt dat dode huidcellen ophopen en bevordert normaal celgedrag.
  • Houd de huid in balans; als deze te droog wordt vermeerdert juist de talgproductie.
  • Anti-inflammatoire ingrediënten helpen om de ontstoken en geïrriteerde huid te kalmeren.

Aanbevolgen QMS Medicosmetics producten

QMS Collagen System of Collagen System Sensitive?

Er zijn twee verschillende sets met collagenen en exfoliant van QMS. Het Collagen System (oude naam; Classic Collagen set) en het Collagen System Sensitive (oude naam; MED-set). Beide sets bestaan uit een dag- en nachtcollageen en een exfoliant.

Onze ervaring in de salon is dat het verstandig is altijd te beginnen met het Collagen System Sensitive, om uw huid te laten wennen aan de hoeveelheid werkstoffen. Wanneer u eenmaal de sensitive set heeft gebruikt en uw huid er goed op gereageerd heeft, adviseren wij bij Qcosmetics om over te stappen op het Collagen System (classic set). Deze set blijft u voortaan gebruiken.

Qcosmetics 2022 2

Qcosmetics.nl is dé beauty webshop van Nederland en België waar alle QMS-producten altijd op voorraad zijn. Qcosmetics staat voor kwaliteit en service en biedt een breed assortiment kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Bestel u doordeweeks voor 17.00 uur of zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL. Zónder verzendkosten en vanaf € 50 met gratis samples.