Huidconditie en doelen

Onze tips en advies over hoe u de conditie van uw huid kunt verbeteren met producten van QMS; herstel van welzijn en behoud van gezondheid.

Acne

Acne kan op elke leeftijd voorkomen. Dit met succes behandelen betekent dat u weet welke producten en ingrediënten moeten worden vermeden en wat te kiezen. De sleutel tot het bereiken van een huid in balans is ‘preventie’ met een effectief dagelijks huidverzorgingsprogramma. Zorg ervoor dat u de huid niet overbehandelt of irriteert. Vraag ons advies! Wij hebben al 20 jaar ervaring met de resultaten van QMS.

Aanbevolen QMS producten bij ance

Fijne lijntjes & rimpels

Wanneer onze huid collageen, elastine en hyaluronzuur begint te verliezen door veroudering en zonschade, verliest ze haar stevigheid en gladde textuur. Eerst verschijnen fijne lijntjes en dan de diepere rimpels die in de loop van de tijd opvallender en duidelijker worden. Leeftijd is een belangrijke reden, maar externe factoren zoals blootstelling aan de zon, roken en uitdroging van de huid versnellen het proces. Ook het gebruik van slechte verzorgingsproducten kan een enorme rol spelen in de conditie van uw huid.

Aanbevolen QMS producten bij fijne lijntjes & rimpels

Zichtbare poriën

Exfoliation is van cruciaal belang bij het aanpakken van zichtbare poriën, aangezien de opbouw van dode cellen de poriën meer doet opvallen. Naarmate de huid ouder wordt, zien we de toniciteit van de huid afnemen, aangezien we een verzwakking van de collageen- en elastinevezels zien. De langzamere omloopsnelheid van cellen betekent dat dode huidcellen langer blijven en grotere poriën veroorzaken.

Aanbevolen QMS producten bij zichtbare poriën

Zonschade

Zon is een van de grootste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Deze effecten gaan verder dan de zichtbare schade zoals fijne lijntjes, rimpels, verlies van dichtheid en ongelijkmatige teint. De schade beïnvloedt helaas ook de diepere lagen huidcellen. Onthoud dat elke minuut dat je in de zon bent, je huid dit registreert.

QMS oogverzorigng

Aanbevolen QMS producten bij zonschade

Verzorging voor mannen

De huid van mannen is niet immuun voor de vele problemen die vrouwen treffen, dus een vroege huidverzorgingsroutine aannemen levert voordelen op de lange termijn op. Een gezonde huid ziet er jonger uit en is veel gemakkelijker te scheren omdat de huid minder geïrriteerd en ontstoken is. Een goede verzorging helpt bij het bestrijden van schade door leefstijl en omgevingsstress.

QMS oogverzorigng

Aanbevolen QMS mannen verzorgingsproducten

Tekenen van veroudering

Het is nooit te vroeg om na te denken over huidveroudering want vanaf 25 jaar neemt de productie van collageen (essentieel om de huid jong te houden) af. Wanneer biologische structurele veranderingen worden gecombineerd met schade door externe factoren zoals zon, levensstijl en omgevingsstress, neemt de veroudering van de huid merkbaar toe.

Aanbevolen QMS anti ageing producten

Gevoeligheid & roodheid

Gevoeligheid treedt op wanneer de beschermende barrière van de huid wordt aangetast en de natuurlijke afweer ervan is verzwakt. Hierdoor wordt deze veel vatbaarder voor irriterende stoffen van buitenaf. Om schade op de lange termijn te voorkomen is het doel om de typische oorzaken en stimuli te beheersen en te minimaliseren. Deze kunnen variëren van allergenen, hormonale onevenwichtigheden, uitdroging, huidveroudering tot temperatuurschommelingen.

Aanbevolen producten bij een gevoelige en/of rode huid

Ongelijkmatige huidskleur

Op een bepaald moment lijden de meesten van ons aan hyperpigmentatie. Dit wordt veroorzaakt door de defecte productie van melanine, die gepaard gaat met veroudering, hormonale veranderingen en met name onbeschermde blootstelling aan de zon. Om te helpen de huid te verdedigen, combineert u slim zongedrag met gerichte producten om toekomstige ontwikkeling van pigment te voorkomen.

Aanbevolen producten bij pigment

Droge huid

Droog of uitgedroogd … omdat er een verschil tussen is; een droge huid verwijst meer naar een huid die geen olie bevat, terwijl een uitgedroogde huid wordt gekenmerkt door een gebrek aan vocht. Beide beschadigen de huid waardoor ze gevoeliger wordt en vatbaarder voor irritatie, schilfering en een strak gevoel.

Aanbevolen producten bij een droge huid

Qcosmetics 2022 2

Qcosmetics.nl is dé beauty webshop van Nederland en België waar alle QMS-producten altijd op voorraad zijn. Qcosmetics staat voor kwaliteit en service en biedt een breed assortiment kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Bestel u doordeweeks voor 17.00 uur of zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL. Zónder verzendkosten en vanaf € 50 met gratis samples.