Waarom heeft QMS haar verzorging in fases ingedeeld?

Omdat QMS geen doorsnee merk is maar sterkere ingrediënten heeft dan u waarschijnlijk gewend bent, heeft QMS haar producten in fases verdeeld. Namelijk fase 0-1-2 en 3. Alle fases duren minimaal 3 maanden. Om uw huid te laten wennen heeft QMS alle producten in een fase gezet. Leest u vooral verder om te kijken welke producten bij welke fase horen, en kijk in welke fase u nu bent.

Fase 0

Deze fase is alleen van toepassing op mensen die last hebben van een hele gevoelige huid en roodheden hebben of bij eczeem en rosacea. De huid kan in dit geval nog niet veel werkstoffen verdragen en kan het beste starten met enkel het gebruik van QMS Collagen Intravital Plus en het QMS Redness Relief Complex . Deze twee producten zorgen ervoor dat de roodheden in de huid verminderen en schade aan de huid wordt hersteld. Wanneer deze fase 3 maanden goed is doorlopen kunt u overstappen naar fase 1. In deze fase wordt dus geadviseerd niet te reinigen.

Fase 1

In deze fase starten de meeste mensen. Want wanneer uw huid geen last heeft van eczeem, veel roodheden of rosacea dan kunt u starten met de producten van Fase 1. Bij Qcosmetics adviseren wij om altijd te starten met de QMS Collagen System Sensitive) . Deze set is eigenlijk bedoeld voor de gevoelige huid maar omdat wij de ervaring hebben dat ook mensen met een “normale” huid de hoeveelheid werkstoffen van het Collagen System niet direct kunnen verdragen, adviseren wij voor de zekerheid om tóch met het Collagen System Sensitive te beginnen. Gaat dit goed?

Fase 2

Wanneer u na succesvol gebruik van de producten uit Fase 1 overstapt naar de producten van Fase 2, kunt u nog meer verbetering verwachten door het anti-aging effect van QMS. De producten uit Fase 2 bevatten méér en betere werkstoffen die uw huid strakker en voller maken. Ook deze fase duurt weer 3 maanden voordat u over kunt stappen op Fase 3.

Fase 3

In deze fase zet u de puntjes op de i. Pigmentvlekjes worden verminderd met het Even Tone Serum en u kunt de topcrème van QMS gaan gebruiken; namelijk de Advanced Pearl Protein. Tegen lijntjes rondom de lippen gebruikt u de Lip Liner. Nog steeds gebruikt u het QMS Collagen System met de collagenen en het fruitzuur, en de reiniging Deep Gentle Cleanser en Hydrating Boost als perfecte basis voor uw huid.

Aanbevolen QMS Medicosmetics producten

Qcosmetics 2022 2

Qcosmetics.nl is dé beauty webshop van Nederland en België waar alle QMS-producten altijd op voorraad zijn. Qcosmetics staat voor kwaliteit en service en biedt een breed assortiment kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Bestel u doordeweeks voor 17.00 uur of zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL. Zónder verzendkosten en vanaf € 50 met gratis samples.