QMS eye cream producten

Heerlijk verzorgende producten om uw ogen er blijvend jong uit te laten zien? Ontdek dan nu de QMS eye collectie. Probeer bijvoorbeeld ons best verkochte oogproduct: Advanced Cellular Alpine Day & Night Eye Cream. Deze lichte balm zorgt voor een uitstekende verzorging onder de ogen. Het ideale aan deze balm is dat deze licht van textuur is waardoor u het ook gemakkelijk onder uw make-up kunt dragen. Wilt u het optimale uit uw oogverzorging halen? Dan is het aan te raden om enkele QMS eye producten te combineren. Wij stelden er een paar voor u samen.

Zijn uw ogen er bijvoorbeeld vermoeid uit gaan zien als gevolg van blootstelling aan de zon, oxidatieve stress of andere agressors? Dan kunt u gaan voor de QMS epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum. Zorg goed voor de huid rondom uw ogen met deze verzorgende producten.

QMS Intensive Eye Care

Zoekt u een zachte volle oogcrème? Dan is de Intensive Eye Care een hele goede keuze. Vooral gebruik na een collageenserum versterkt het resultaat. U ziet fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen. Intensive Eye Care is verpakt in een (klein) potje van 15 ml. Omdat overbodige verpakkingen voorkomen moeten worden volgens de Europese Unie zijn alle verpakkingen van QMS in het afgelopen jaar – indien mogelijk – verkleind. Hierdoor is vooral dit product klein uitgevallen. Benieuwd hoe deze oogcrème werkt?

De ster-ingrediënten van deze QMS eye cream

  • Hyaluronzuur. Houdt vocht vast in de huidcellen, waardoor de huid goed gehydrateerd blijft. Voorkomt dat er vocht aan de huid ontsnapt, voor een gladde, stralende huid.
  • Albizia Julibrissin Bark-extract. Gaat lijntjes tegen, helpt tegen donkere kringen en wallen.
  • Matrixyl3000. Een peptide dat de natuurlijke collageenaanmaak stimuleert. Gaat lijntjes en rimpels rondom de ogen effectief tegen.
  • Avocado- en jojobaolie. Hydrateert en voedt de tere huid rondom de ogen. Gaat droogtelijntjes tegen.

QMS Advanced Cellular Alpine

Verzorg de tere huid rondom de ogen met Advanced Cellular Alpine Day & Night Eye Cream, de luchtige oogbalsem van QMS. De hoofdrol is weggelegd voor de stamcellen van alpenroos, welke bijzonder krachtig werken tegen lijntjes en rimpels. Aangevuld met hyaluronzuur en peptiden zorgt deze oogbalsem voor een frisse huid rondom de ogen, minder lijntjes en een goed gehydrateerde huid.

De ster-ingrediënten van deze QMS eye cream

  • Alpenroos. De stamcellen van alpenroos staan bekend om haar anti-aging eigenschappen.
  • Matrixyl3000. Een peptide dat de natuurlijke collageenaanmaak stimuleert. Gaat lijntjes en rimpels rondom de ogen effectief tegen.
  • Hyaluronzuur. Houdt vocht vast in de huidcellen, waardoor de huid goed gehydrateerd blijft. Voorkomt dat er vocht aan de huid ontsnapt, voor een gladde, stralende huid.
  • Soja-isoflavonen. Beschermen tegen oxidatieve stress en UV-schade, waaronder pigmentatie.

Alle QMS eye cream & serum producten

QMS Intensive Eye Care Day & Night Eye Cream

 128.00

QMS Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum

 89.00

QMS Advanced Collagen Eye Lift

 44.00

QMS Advanced Cellular Alpine Day & Night Eye Cream

 138.00

Qcosmetics.nl is dé beauty webshop van Nederland en België waar alle QMS-producten altijd op voorraad zijn. Qcosmetics staat voor kwaliteit en service en biedt een breed assortiment kwalitatieve huidverzorgingsproducten. Bestel u doordeweeks voor 17.00 uur of zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd door PostNL. Zónder verzendkosten en vanaf € 50 met gratis samples.