QMS Dag Collageen

De gouden anti-aging combinatie van Neotec A15®-collageen, hyaluronzuur en het innovatieve Matrixyl 3000® maakt van QMS Dag Collageen Serum een onmisbaar serum voor iedereen die de strijd tegen fijne lijntjes en rimpels wil aangaan. De drie krachtige ingrediënten zorgen voor hydratatie, vullen lijntjes op en maken de huidbarrière sterker, waardoor uw huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Productbeschrijving

In dit krachtige collageenserum worden hoogwaardige ingrediënten gecombineerd om huidverbetering te kunnen realiseren. Het revolutionaire Neotec A15®-collageen is een zuivere vorm van collageen dat tot diep in de huid doordringt.

Omdat het collageen dat in QMS Dag Collageen Serum wordt gebruikt nagenoeg gelijk is aan huideigen collageen, wordt de huid optimaal gehydrateerd. Matrixyl 3000® is een peptide dat de aanmaak van huideigen collageen bovendien stimuleert en zo van binnenuit voor een stevigere, soepelere huid zorgt.

Waarom QMS Dag Collageen?

  • Met hoogwaardige anti-aging stoffen, waaronder Neotec A15®-collageen, hyaluronzuur, Matrixyl 3000®, vitamine E en verkoelende aloë vera.
  • Werkt vochtvasthoudend en gaat zo uitdroging van de huid tegen.
  • Zorgt voor een soepele, gladde huid.
  • Versterkt de huidbarrière.
  • Gaat huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels tegen.
  • Bereidt de huid voor op Collagen Recovery Day & Night Cream.

De ster-ingrediënten van QMS Dag Collageen Serum

  • Matrixyl 3000®. Stimuleert de aanmaak van collageen, voor een stevige, soepele huid.
  • Neotec A15®-collageen. Houdt de huid elastisch, versterkt de huidbarrière en hydrateert.
  • Hyaluronzuur. Werkt vochtbindend en zorgt voor een gladde, gezonde en soepele huid.
  • Vitamine E. Heeft een antioxidante werking en beschermt de huidcellen.

Voor wie?

Dag Collageen Serum is geschikt voor alle huidtypes. Heeft u een (zeer) gevoelige huid? Kies dan voor QMS Dag Collageen Sensitive Serum, met o.a. een hogere dosering van het kalmerende ingrediënt panthenol.

Hoe gebruik ik QMS Dag Collageen Serum?

Breng één tot twee pompjes aan op een gereinigd gelaat, de hals en het decolleté. Gebruik ná het reinigen en het gebruik van Hydrating Boost Tonic Mist. Vervolg met Collagen Recovery Day & Night Cream. Bescherm de huid overdag bovendien tegen vrije radicalen door UVA- en UVB-straling met QMS Cellular Sun Shield SPF50+ Sunscreen Lotion.

Tip: breng Dag Collageen Serum aan op een ietwat vochtige huid. Zo wordt het serum beter opgenomen door de huid.

Andere QMS collageen producten