QMS

Meer inhoud voor dezelfde prijs, hoe kan dat!

Prijs van QMS producten

Het is u misschien opgevallen dat er verschillende dingen met de prijs zijn gebeurd bij het uitkomen van de nieuwe verpakkingen. Sommige zijn een paar euro duurder geworden zoals bijvoorbeeld het Collagen System wat € 4,– in prijs is gestegen en de QMS Deep Gentle Cleanser die € 1,– duurder is geworden.

Maar….er zijn ook QMS producten in prijs gedaald!

  • Advanced Cellular Marine, voorheen genaamd Cellular Marine,is ook een pompfles (dat was al zo) en die heeft nu ook een inhoud van 50 ml gekregen, dat is óók 20 ml meer voor dezelfde prijs namelijk € 239,–.
  • Active Glow SPF15, voorheen genaamd Sport Active Cream is nu een pompfles geworden van 50 ml! Voor dezelfde prijs, namelijk € 84,–. Dat is 20 ml méér dan u voorheen kocht voor deze prijs.
  • Advanced Pearl Protein, voorheen genaamd Pearl Touch Duo, is ook een grotere pompfles van 50 ml geworden. Dat is 10 ml meer dan in de oude verpakking. De prijs van dit product is zelfs gedaald naar € 249,–!!

Nieuwe QMS Medicosmetics producten

QMS Collagen Day Serum Collagen System – 30ml

 98.00
Toevoegen

QMS Day Collagen Sensitive Serum – 30ml

 88.00
Toevoegen

QMS 10% AHA Active Fluid Exfoliant System – 30ml

 98.00
Toevoegen

QMS Collagen System Sensitive Routine set in 3 steps – 3x30ml

 238.00
Toevoegen

Wat betekent dit voor u behalve een prijsvoordeel? Zijn de producten slechter geworden?

Om dit voor u te onderzoeken heb ik de ingrediëntenlijsten van het oude product vergeleken met het nieuwe product en wat is gebleken! Van bovenstaande QMS producten zijn juist de actieve ingrediënten gestegen in de lijst van ingrediënten en dat betekent dat er meer van in zit dan eerst. Dus deze producten zijn verbeterd én in prijs verlaagd.

Waarom zou QMS Medicosmetics zoiets doen?

QMS Advanced Cellular Marine, Advanced Pearl Protein en Active Glow SPF 15 zijn producten die al jaren bestaan bij QMS Medicosmetics. QMS is een merk dat werkelijk nieuwe producten op de markt zet. Een trendmaker dus en dat betekent in de praktijk veel kosten aan research. De eerste jaren dat zo’n nieuw innovatief product op de markt is moeten deze researchkosten eruit gehaald worden. Het moment dat deze kosten zijn terugverdiend is nu aangebroken waardoor het product goedkoper kan worden aangeboden. En dat is natuurlijk heel goed nieuws want nu zijn deze zeer werkzame producten bereikbaar voor meer klanten.

QMS collageen

Contact opnemen

Qcosmetics (onderdeel van Evyo)
Wilhelminapark 46
4818 SN Breda
Nederland

Email: contact@qcosmetics.nl
Telefoon: +31 683356818
WhatsApp: klik hier

Related Posts